-
3/7. Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Почистете тиквеното семе
Внимателно отрежете горната и долната част, след което нарежете тиквата през средата. Изгребвайте семената и жилавия пулп с лъжица. Можете да запазите тиквеното семе за печене отделно като вкусна закуска.
Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- 4-те секс закона, които жените признават в леглото
- Какви са ползите на мурсалския чай
- 15 неща, на които никой мъж не може да устои
- Невена Коканова и Раде Маркович - историята на една невъзможна любов, която изпепелява
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- Най-полезните мазнини, от които отслабваме