-
6/7. Спасете пресолените ястия с тези трикове
Как да направим храната по-малко кисела
Добавете мазнина като масло, тежка сметана, заквасена сметана, сирене или зехтин, за да блокирате физически вкуса на киселинността върху вкусовите ви рецептори. Можете също така да опитате с подсладител като захар, мед или кленов сироп.
Спасете пресолените ястия с тези трикове
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- „Тя е млада, мога да я обуча както искам“: болезнената любовна история на Елвис и Присила Пресли
- 4 признака, че в живота ви се е появил човек, свързан с вашата карма
- 11 признака, че притежавате изключително силна енергия
- Днес е Разпети петък! Какви са традициите
- Утре е Цветница, тази нощ е магична - имайте само хубави помисли!