-
1/7. Спасете пресолените ястия с тези трикове
Как да направим храната по-малко солена
Ако сте сготвили храна, която е с течна консистенция, като супа, сос и яхния, най-лесният начин е да добавите малко вода. Добре е да я затоплите предварително, за да не промените температурата на ястието. Можете също да добавите нещо кисело като оцет, сок от лимон или лайм, както и консервирани, неосолени домати, защото тя също са киселинни.В други случаи заложете на малка доза подсладител като захар, мед или кленов сироп.
Спасете пресолените ястия с тези трикове
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс