Рамен с говеждо
Първо за соса смесете сладък червен чили сос, сусамово масло, джинджифил и чесън. Сварете нудълите според инструкциите на опаковката. Загрейте тигана с малко зехтин, добавете тиквички, гъби и шалот. Гответе, докато зеленчуците омекнат и тиквичките леко покафенеят, около 3-5 минути. Подправете със сол и черен пипер, извадете от тигана и оставете настрана. Добавете още малко зехтин в тигана и добавете говеждото месо, накъсано на парченца. Гответе, докато говеждото стане розово, около 4-5 минути. Изсипете соса върху месото и продължете да готвите още 1-2 минути. За сервирането разпределете рамена в купички, отгоре подредете говеждо месо, задушените зеленчуци, малко свежи панделки от моркови, пържено яйце. След това вземете клечките си или вилицата, смесете всичко заедно, така че вкусовете и текстурите да се комбинират. По желание гарнирайте с препечен сусам, натрошен червен пипер и лют сос срирача.