-
4/8. С каква храна се съчетават различните вина
Сухи розета
Розовите вина също условно можем да разделим на по-леки (по-светло обагрени, с по-фини аромати - от пино ноар, от мерло) и по-интензивни (като цвят и като аромат - от каберне совиньон, от сира). Това е един от най-благодатните видове вина, що се отнася до комбиниране. По-леките розета са идеален партньор на студени меса и салати, докато по-наситените, силни розета се съчетават прекрасно с всякакво месо на скара, с всички морски продукти (на скара или мариновани), с пица, с паста, със солени печива (банички, кифлички, соленки), с киш, със сладки и солени еклери и палачинки.
С каква храна се съчетават различните вина
Още от галерии
Наталия Такова-Мазгарева
Петър Антонов: Бих искал детето ми да е по-отворено към всичко
Обичта спасява
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Алексия Петрова
Една неразгадана мистерия: изчезването на Агата Кристи, което шокира цяла Великобритания
Любопитно
Най-четени
- 4 странни неща, които пречат на женския оргазъм
- Лазаровден е! Ето кой празнува днес и какви са поверията и обичаите
- Кога ще срещнете любовта на живота си според зодиакалния си знак
- Дрехите, които правят всяка жена по-сексапилна на мига
- Утре е Цветница, тази нощ е магична - имайте само хубави помисли!
- Какво представлява средиземноморската диета (и как да я спазваме)