-
1/4. Рецепта за супата на Салма Хайек
Как се готви бульонът - Костният бульон обикновено се вари дълго време, но малко по-бързо в тенджера под налягане. Така че времето за готвене на бульон варира около 3-4 часа за телешки, пилешки - 1,5-2 часа, и рибния ще бъде готов за един час.
Рецепта за супата на Салма Хайек
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Какво ще се случи, ако пиете вода с лимон всяка сутрин
- Най-полезните мазнини, от които отслабваме
- 12 арабски мъдрости, които ще прочистят ума ви
- 5 леки домашни закуски, с които ще стопите мазнините по тялото си
- Какво ще се случи с тялото ти, ако ядеш по 2 банана на ден
- Как да ставаме по-лесно сутрин