-
6/6. Прасковата - кралицата на плодовете
За да обелите прасковите, сложете няколко в телена кошница - от вид, използван за пържене, и ги потопете в много голямо количество вряща вода. Оставете прасковите във врящата вода 3-5 минути. Извадете ги и ги разпръснете в студена вода. След това бланшираните праскови са готови да бъдат обелени.
Прасковата - кралицата на плодовете
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
12 дни до магията
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магическата таблица на Далай Лама, която сбъдва желанията ни
- Тези хора имат специална карма. Вижте дали сте сред тях!
- Как правилно да се грижим за коледната звезда
- Тибетският ТЕСТ, от който ще научиш неподозирани неща за себе си
- Шокиращите секс тайни на мъжете
- Краката ви са студени? От какво е и как да се преборим