-
3/6. Повече праз, по-малко холестерол
Когато използваме праз лук за готвене, неговият мек и сладък аромат го прави предпочитан сред представителите на семейството Алиум. Освен това той може смело да се използва в кулинарията без притеснения, че ще притъпи аромата на другите съставки в яденето.
Повече праз, по-малко холестерол
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- „Тя е млада, мога да я обуча както искам“: болезнената любовна история на Елвис и Присила Пресли
- 4 признака, че в живота ви се е появил човек, свързан с вашата карма
- 11 признака, че притежавате изключително силна енергия
- Лазаровден е! Ето кой празнува днес и какви са поверията и обичаите
- Кога ще срещнете любовта на живота си според зодиакалния си знак