-
1/7. Ползите за здравето от традиционния хляб, приготвен с квас
Хлябът с квас се приготвя чрез ферментация вместо с готова мая. Това означава, че когато сместа от брашно и вода се остави на стайна температура за няколко дни, в процеса на ферментация естествено се появяват добри бактерии и други микроорганизми, като например лактобацили.
Ползите за здравето от традиционния хляб, приготвен с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Какво ще се случи, ако пиете вода с лимон всяка сутрин
- Днес е свят ден. Ето поверията, които трябва да спазваме
- Идеи за вечеря: рецепти за любимите български гозби
- Тишина в спалнята: 5 начина за спиране на хъркането
- 10 държави с хубави мъже, в които не достигат жени