-
3/6. Откровено за патладжаните
Това става като ги пуснете във вряща подсолена вода за 2-3 минути, след което веднага ги извадите и ги изстудите. Независимо дали ще са бланширани или не, задължително ги оставете да се отцедят или най-добре ги подсушете с кухненска хартия. След това ги опаковайте в найлонови пликчета, надпишете какво и колко количество има във всеки пакет и ги оставете във фризера.
Откровено за патладжаните
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- 15 неща, на които никой мъж не може да устои
- Невена Коканова и Раде Маркович - историята на една невъзможна любов, която изпепелява
- 7 начина да премахнем негативната енергия
- Категоричните признаци, че си богиня в леглото
- Най-полезните мазнини, от които отслабваме
- Буковски за жените - дълбоко и малко мръсно