-
4/7. Най-полезните кореноплодни растения, които трябва да хапваме по-често
Червено цвекло
Най-често за консумация се използва коренът на цвеклото. Той има характерен червен цвят и се яде суров в салати или в комбинация на варени зеленчуци и туршия. За най-полезен се смята прясно изцеденият сок от червено цвекло.
Най-полезните кореноплодни растения, които трябва да хапваме по-често
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс