-
1/11. Кулинарна обиколка на великденските ястия по света
Франция
Основно се сервира агнешко, но също сърнешко или свинско месо. Плънката е от черен дроб, бекон и свежи билки. По традиция се приготвя пълнено агне със смляно месо, сварени жълтъци, крутони, зелени подправки, мек бял пипер, индийско орехче, джинджифил и канела. Сервира се със сос от трюфели. За десерт се предлага лионски сладкиш от домашно бутертесто с канела, със сладко, също и корсиканските кошнички, пълни със захарни яйца. В Югозападна Франция се поднася корона от тесто, а в Прованс торта от бадеми и захаросан портокал.
Кулинарна обиколка на великденските ястия по света
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- Кое число ви носи любов, късмет и пари според зодията
- 4 странни неща, които пречат на женския оргазъм
- Дрехите, които правят всяка жена по-сексапилна на мига
- Астрологията казва НЕ: Какви токсични партньори привличаш според зодията
- Какво представлява средиземноморската диета (и как да я спазваме)