-
4/7. Като едно време: 7 рецепти за бързи и апетитни манджи на котлон
Пролетна манджа с Коприва
Продукти - коприва - 300 г / ориз - 1 к.ч. / лук - 1 бр. (сух или пресен) / червен пипер - 1 ч.л. / бял пипер - щипка на прах / джоджен - 3 стръка олио / сол / шунка - 100 г или филе (по желание)
Начина на приготвяне - Нарежете лука на ситно и го сипете в тенджера с олио. Копривата хубаво почистете като вземете връхчетата и листата, измийте я и отцедете. След като лукът се е задушил за кратко, прибавете и копривата. Заедно ги задушете и поръсете със червения пипер, сипете топла вода и след като кипне, прибавете и измития ориз. Овкусете с подправките и варете до сваряване на ориза, по желание, преди да изключите котлона, прибавете ситно нарязана шунка, пушено филе или друг вид колбас.
Като едно време: 7 рецепти за бързи и апетитни манджи на котлон
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 5-те женски имена, които носят най-силна положителна енергия
- 10 признака, че не тялото, а душата ти е много изтощена
- Днес е Разпети петък! Какви са традициите
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- Вълшебните места в България, които сбъдват желания и лекуват
- Днес имен ден празнуват две много специални имена