-
5/8. Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Срокът на годност на домашното бадемово брашно е от 4 до 6 месеца. Ако го съхранявате във фризер, може да се удължи до 1 година. В случай че ви се налага да готвите със замразено брашно, преди да започнете, то трябва да придобие стайна температура. Хубаво е, ако съумеете, да правите нова доза бадемово брашно всеки път, щом ви се наложи, тъй като така характерните за него вкус и аромат ще се запазят и отразят в крайни резултат бил той солено или сладко ястие.
Забележка: Бадемовото брашно никога няма да бъде толкова фино колкото пшеничното брашно. Ядките всъщност ще се превърнат в бадемово масло вместо в прах.
Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- „Тя е млада, мога да я обуча както искам“: болезнената любовна история на Елвис и Присила Пресли
- 4 признака, че в живота ви се е появил човек, свързан с вашата карма
- 11 признака, че притежавате изключително силна енергия
- Лазаровден е! Ето кой празнува днес и какви са поверията и обичаите
- Кога ще срещнете любовта на живота си според зодиакалния си знак