-
5/8. Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Срокът на годност на домашното бадемово брашно е от 4 до 6 месеца. Ако го съхранявате във фризер, може да се удължи до 1 година. В случай че ви се налага да готвите със замразено брашно, преди да започнете, то трябва да придобие стайна температура. Хубаво е, ако съумеете, да правите нова доза бадемово брашно всеки път, щом ви се наложи, тъй като така характерните за него вкус и аромат ще се запазят и отразят в крайни резултат бил той солено или сладко ястие.
Забележка: Бадемовото брашно никога няма да бъде толкова фино колкото пшеничното брашно. Ядките всъщност ще се превърнат в бадемово масло вместо в прах.
Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс