-
4/5. Как се накисват правилно бадеми
По-меките бадеми са и по-лесно смилаеми, което увеличава количеството хранителни вещества, които тялото ви може да абсорбира от ядката. Ако използвате бадеми в рецепти като торти, хляб и кифли, омекотяването на ядката улеснява разбиването на парченца или натрошаване, ако е необходимо.
Как се накисват правилно бадеми
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс