-
5/5. Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Следващият тип меса, на които ще обърнем внимание, са преработените меса - продукти като колбаси, бекон, шунка, пушено месо, салами и други, могат да бъдат съхранявани до 2 седмици в хладилник, ако не са отворени.
Ако сте отворили продукта, преди да го сложите в хладилника, то тогава може да го запазите от 5 до 7 дни в хладилника. Ако пък го съхранявате във фризера, този вид продукти издържат до 2 месеца.
Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс