-
1/5. Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Първото месо, на което ще обърнем внимание е червеното, а то може да бъде говеждо, свинско, агнешко и други. Този вид месо може да издържи в хладилника 3-4 дни. Ако пък го съхранявате във фризера, този вид месо може да издържи от 4 до 12 месеца.
Не трябва да забравяте, че дори да е стояло в хладилника, когато го извадите, трябва да проверите неговото състояние. Ако месото е станало кафяво и вече не изглежда толкова прясно, това значи, че трябва незабавно да го изхвърлите.
Ако сварите червеното месо, може да го оставите в хладилника за 3-4 дни, а във фризера може да издържи от 2 до 6 месеца.
Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
12 дни до магията
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магическата таблица на Далай Лама, която сбъдва желанията ни
- Тези хора имат специална карма. Вижте дали сте сред тях!
- Как правилно да се грижим за коледната звезда
- Тибетският ТЕСТ, от който ще научиш неподозирани неща за себе си
- Шокиращите секс тайни на мъжете
- Краката ви са студени? От какво е и как да се преборим