-
1/5. Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Първото месо, на което ще обърнем внимание е червеното, а то може да бъде говеждо, свинско, агнешко и други. Този вид месо може да издържи в хладилника 3-4 дни. Ако пък го съхранявате във фризера, този вид месо може да издържи от 4 до 12 месеца.
Не трябва да забравяте, че дори да е стояло в хладилника, когато го извадите, трябва да проверите неговото състояние. Ако месото е станало кафяво и вече не изглежда толкова прясно, това значи, че трябва незабавно да го изхвърлите.
Ако сварите червеното месо, може да го оставите в хладилника за 3-4 дни, а във фризера може да издържи от 2 до 6 месеца.
Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Кисело мляко и канела за отслабване
- От 1989 до 2025: Трансформацията на Калина през годините
- Колко сте съвместими с партньора ви според датите ви на раждане
- В понеделник се раждат емоционалните, във вторник - буйните: какъв човек сте според деня, в който сте родени
- Днес е Антоновден! Който подхване работа, ще боледува цяла година
- 8 вида изневери, които не включват секс и целувки, но все пак са изневери!