-
3/4. Как да си направим джинджифилови шотове за имунитет
Съвети за най-добрите шотове
Използвайте пресен или смлян джинджифил. Коренът от джинджифил има почти пикантен вкус, когато се яде суров, докато джинджифилът на прах има по-земен вкус, подобен на сушена куркума.
Ако нямате високоскоростен блендер, можете бързо да направите джинджифилови шотове, като разбъркате млян джинджифил с останалите съставки. Тъй като и той е здравословен, не се колебайте да използвате джинджифил на прах във вашите шотове в зависимост от вашия вкус и това, което имате под ръка.
Мощните ароматни съединения в пресния джинджифил могат да създадат огнено усещане в устата ви, когато пиете. Това е нормално, но винаги можете да пийнете малко вода след това, ако ви дойде в повече.
Натрупвайте ползите за здравето. За да направите вашите шотове с джинджифил още по-здравословни, винаги можете да промените рецептата и да добавите мед, куркума, сок от алое вера, сок от ананас или ябълков оцет.
Как да си направим джинджифилови шотове за имунитет
Още от галерии
Хороскоп за деня
Най-четени
- Най-полезните въглехидратни храни за отслабване
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Най-полезните мазнини, от които отслабваме
- 4 признака, че в живота ви се е появил човек, свързан с вашата карма
- 14-те най-добри секс съвета на всички времена