-
4/4. Как да си направим ароматна греяна ракия
После следете внимателно, докато напитката почти заври и веднага махнете съда от котлона. Оставете за минута ракията да поеме аромата и разлейте. Греяната ракия трябва да се сервира в съд с тесен отвор, желателно е керамичен. Глината притежава акумулиращи свойства и съхранява температурата на течността.
В пръстен съд, наречен още бърдук, греяната ракия остава по-дълго гореща, което удължава удоволствието от консумацията. Може да използвате и обикновени малки чашки за алкохол. Еликсирът се пие горещ.
Как да си направим ароматна греяна ракия
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- „Тя е млада, мога да я обуча както искам“: болезнената любовна история на Елвис и Присила Пресли
- 4 признака, че в живота ви се е появил човек, свързан с вашата карма
- 11 признака, че притежавате изключително силна енергия
- Лазаровден е! Ето кой празнува днес и какви са поверията и обичаите
- Кога ще срещнете любовта на живота си според зодиакалния си знак