-
5/6. Как да разпознаем най-хубавото сирене в магазина
Зрялост на сиренето
За да е с отлична хранителна стойност сиренето, то следва да е зряло. Саламуреното сирене е зряло и при него пастьоризацията на млякото става при 70 градуса, докато ако същата се извърши при 80-85 градуса, сиренето може да замине незабавно за пазара, а не да са му нужни около 45 до 60 дни за узряване. Скъсяването на процеса пести време и средства на производителите, следователно прави цената на сиреното по-ниска, но отнема и от качеството му. Този метод за производство на сирене изисква и по-малко мляко, което също позволява постигането на по-ниска цена. Всичко това обаче е за сметка на качеството.
Как да разпознаем най-хубавото сирене в магазина
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс