-
3/8. Как да разпознаем качествения зехтин
За да бъде класифициран един зехтин като Екстра Върджин – най-висок клас, при бутилирането той трябва да бъде с киселинност по-малка от 0.8%. Киселинността обикновено се отбелязва на етикета.
Зехтинът Екстра Вържин се добива при първото пресиране на маслините и не се обработва допълнително преди бутилиране. За да бъде класифициран в тази група, при бутилирането той трябва да бъде с киселинност по-малка от 0.8%. За разлика от него зехтинът, определян като 100 % чист, е смес от рафиниран зехтин и Върджин зехтин.
Как да разпознаем качествения зехтин
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
12 дни до магията
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магическата таблица на Далай Лама, която сбъдва желанията ни
- Тези хора имат специална карма. Вижте дали сте сред тях!
- Как правилно да се грижим за коледната звезда
- Сбъдни най-съкровеното си желание за седмица с чаша вода
- Тибетският ТЕСТ, от който ще научиш неподозирани неща за себе си
- Шокиращите секс тайни на мъжете