-
1/7. Хитри трикове за вкусни пържени картофки
Сорт картофи - Не всеки картоф е добър за пържене. Сортовете с високо съдържание на нишесте най-добре се правят на картофено пюре, тъй като те не правят златиста коричка, а при пържене парчетата се слепват. Опитните домакини съветват да пържите картофи с червена или жълта кора, тъй като месото на белите сортове потъмнява по-бързо след рязането. Изберете големи, равномерни грудки с плътна кожа без признаци на разваляне. Но картофите със зелена кожа е по-добре да не се ползват. Зеленото показва повишено съдържание на соланин, което може да доведе до отравяне.
Хитри трикове за вкусни пържени картофки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 5-те женски имена, които носят най-силна положителна енергия
- 10 признака, че не тялото, а душата ти е много изтощена
- Днес е Разпети петък! Какви са традициите
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- Вълшебните места в България, които сбъдват желания и лекуват
- Днес имен ден празнуват две много специални имена