-
1/7. Хитри трикове за вкусни пържени картофки
Сорт картофи - Не всеки картоф е добър за пържене. Сортовете с високо съдържание на нишесте най-добре се правят на картофено пюре, тъй като те не правят златиста коричка, а при пържене парчетата се слепват. Опитните домакини съветват да пържите картофи с червена или жълта кора, тъй като месото на белите сортове потъмнява по-бързо след рязането. Изберете големи, равномерни грудки с плътна кожа без признаци на разваляне. Но картофите със зелена кожа е по-добре да не се ползват. Зеленото показва повишено съдържание на соланин, което може да доведе до отравяне.
Хитри трикове за вкусни пържени картофки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс