-
2/5. Ето кои 5 неща един готвач не би си поръчал в ресторант
Морска риба
Рибата трябва да е с високо качество, но често се обработва и замразява още на кораба и поради това губи основните си свойства. Такава, която не е прясна, често се маскира в ресторантите с подправки или сос.
Миризмата е това, което определя свежестта на рибата и тя не бива да се компенсира с допълнителни съставки или прекомерна обработка. Ястията трябва да бъдат възможно най-прости - например пъстърва с карфиол. По-добре е да ядете морска храна на брега или в ресторанти, където сте уверени в качеството на продукта.
Ето кои 5 неща един готвач не би си поръчал в ресторант
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магическата таблица на Далай Лама, която сбъдва желанията ни
- Хората, родени на тези дати, имат специална карма. Вижте дали сте сред тях!
- Датата, на която сте родени, влияе върху любовния ви живот. Ето как...
- Как един мъж спаси брака си само с едно-единствено изречение
- Приемаме го в големи количества, но тялото не го усвоява: истината за най-скъпия витамин B12
- Как тялото ни сигнализира, че му липсва витамин Д