-
4/4. Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Запръжка за чорба - Приготвянето на запръжката на чорбите също е важно да бъде приготвена правилно, като лукът се нарязва на ситно и се запържва леко в мазнина. Прибавят се нарязаните на дребно червени домати или доматено пюре, като пърженето продължава, докато се изпари водата, след което се прибавя брашното и се пържи, докато се получи светло златист цвят. Прибавя се червеният пипер, запържва се още малко и се залива с отварата от зеленчуците, месото или фасула. Запръжката се сипва към чорбата, след като тя заври на огъня.
Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- Кое число ви носи любов, късмет и пари според зодията
- Дрехите, които правят всяка жена по-сексапилна на мига
- Астрологията казва НЕ: Какви токсични партньори привличаш според зодията
- Какво представлява средиземноморската диета (и как да я спазваме)
- Лятото идва: ето кои са най-добрите храни за отслабване