-
3/4. Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Подходящите подправки за супи - Важно е да се знае на кои супи какви подправки подхождат. Супите от агнешко месо се подправят с джоджен, девесил, магданоз, копър и черен пипер. Супите от говеждо и телешко месо се подправят с магданоз и черен пипер, чорбата от стар фасул с джоджен, чорбата от леща с чубрица, супите от птици с магданоз и черен пипер.
Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 странни неща, които пречат на женския оргазъм
- Лазаровден е! Ето кой празнува днес и какви са поверията и обичаите
- Дрехите, които правят всяка жена по-сексапилна на мига
- Какво представлява средиземноморската диета (и как да я спазваме)
- Лятото идва: ето кои са най-добрите храни за отслабване
- Уникална хитрина: Как да почистим матрака със сода за хляб