-
6/8. А ти правиш ли това в кухнята?
Тенджерата под налягане е приятел в готвенето на бобовите храни
За да сготвите бобова храна с тенджера под налягане са нужни само 40 минути готвене без наблюдение (вместо 3 часа плюс киснене цяла нощ), за да получите перфектно меки, кремообразни отвътре, безупречно подправени зрънца нахут (или каквото и да е бобово растение).
А ти правиш ли това в кухнята?
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- „Тя е млада, мога да я обуча както искам“: болезнената любовна история на Елвис и Присила Пресли
- 4 признака, че в живота ви се е появил човек, свързан с вашата карма
- 11 признака, че притежавате изключително силна енергия
- Лазаровден е! Ето кой празнува днес и какви са поверията и обичаите
- Кога ще срещнете любовта на живота си според зодиакалния си знак