-
3/8. А ти правиш ли това в кухнята?
Довършвайте готвенето на пастата в тигана
Изсипвайте сварената паста в тигана със сос, разбъркайте за известно време и добавете малко от водата, в която сте варили пастата (и също така малко парченце масло по желание). Така вкусът на соса ще проникне в състава на пастата още по-добре и ястието ще е още по-неустоимо, когато го сервирате.
А ти правиш ли това в кухнята?
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс