-
6/8. 8 закона за готвенето, които се оказаха лъжа
Суровите зеленчуци са най-полезни - Фози факт също може да бъде интерпретиран погрешно. Има зеленчуци като броколите, морковите, цвеклото и чушките, които са най-полезни, когато се консумират сурови. Това обаче не важи за гъбите, спанака и аспержите, които след готвене са по-лесни за "абсорбиране" от организма. Най-уместният метод е да приготвяме зеленчуците леко задушени.
8 закона за готвенето, които се оказаха лъжа
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Ето какво се случва, когато ядем мед и канела всеки ден