-
9/13. 8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Добавете киселина
Нещо киселинно като лимонов сок или оцет също може да балансира нещата, когато са леко пресолени. Подобно на солта, киселината е основен метод за овкусяване. Всъщност хората често мислят, че храната се нуждае от сол, а всъщност това, от което наистина има нужда, е малко киселина. Киселината сама по себе си няма да коригира солеността, но може да я маскира.
8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 5-те женски имена, които носят най-силна положителна енергия
- 10 признака, че не тялото, а душата ти е много изтощена
- Днес е Разпети петък! Какви са традициите
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- Вълшебните места в България, които сбъдват желания и лекуват
- Днес имен ден празнуват две много специални имена