-
12/13. 8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Съвети за избягване на пресоляване
Разбира се, най-добрият начин е изобщо да се избягва пресоляването. Обърнете внимание на съставките, които използвате. Силно осолените съставки като консервирани храни означава, че може да не се нуждаете от толкова добавена сол. Винаги използвайте съставки с ниско съдържание на сол или без сол, за да можете да контролирате нивото ѝ в ястието си.
И никога не замествайте един вид сол с друг, когато следвате точни рецепти. Кошерната сол има по-големи гранули от трапезната сол, така че ако рецептата изисква кошер, или използвайте кошер, или измерете по-малко готварска сол, отколкото изисква рецептата. Също е много важно да опитвате ястието, докато го овкусявате.
8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс