-
1/13. 8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Просто добавете вода
В супи, яхнии и други рецепти на течна основа само добавянето на малко вода, бульон или друга безсолна течност ще разреди концентрацията на солта. Може обаче да разводните ястието си или ще се върнете в начална позиция. За да избегнете този ефект, пригответе запръжка от масло и брашно или каша от царевично нишесте и я добавете към супата като сгъстител. Според уебсайта на Рейчъл Рей можете дори да приготвите пюре от бял ориз и вода, за да дадете на солта нещо друго, което да овкуси, без да разводнявате твърде много рецептата си.
8 начина, с които да спасите пресолено ястие
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Невена Коканова и Раде Маркович - историята на една невъзможна любов, която изпепелява
- 7 начина да премахнем негативната енергия
- Категоричните признаци, че си богиня в леглото
- Буковски за жените - дълбоко и малко мръсно
- Как да си направим напитка срещу възпалено гърло и кашлица
- 8 неща, които ще донесат късмет в дома