-
5/5. 5 златни причини да ядем риба!
Намалява риска от рак на правото черво с почти 40% – изследването от 2010 година разкри и способността на рибното месо да предотвратява появата на рак. Учените провели експеримент с 1800 души, който доказал, че рискът от рак е почти 40% по-нисък при тези, които се хранят с храни, богати на омега-3 мастни киселини (най-вече риба). Можете да се възползвате от това й свойство и да консумирате риба поне 2 пъти седмично.
5 златни причини да ядем риба!
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- Кое число ви носи любов, късмет и пари според зодията
- Астрологията казва НЕ: Какви токсични партньори привличаш според зодията
- Какво представлява средиземноморската диета (и как да я спазваме)
- Лятото идва: ето кои са най-добрите храни за отслабване
- ТЕСТ: Тези въпроси са за 2 клас, но ще се справиш ли с тях?