-
2/5. 5-те златни правила на експертните пекари
2. Обърнете внимание на температурата на продуктите: Ако рецептата изисква студено масло, разтопено масло или яйца със стайна температура, то това е важно за крайния резултат. Всяка промяна в температурата на продуктите ще му повлияе. Разликата между тесто, замесено със студено масло, и такова, замесено с разтопено, е огромна, когато се стигне до печене във фурната, защото при двата случая протичат коренно различни химични реакции.
5-те златни правила на експертните пекари
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс