-
1/4. 4 рецепти от Hell's Kitchen за по-вкусна пролет
Суфле със спанак, салата цезар и картофен муселин с шафран
Продукти:
брашно - 50 гр.
краво масло - 20 гр.
прясно мляко - 500 мл.
жълтъци - 3 бр.
белтъци - 3 бр.
галета - 100 гр.
спанак - 200 гр.
чесън - 5 гр.
индийско орехче - 5 гр.
сминдух - 5 гр.
копър - 5 гр.
Цезар дресинг
майонеза - 200 гр.
заквасена сметана - 100 гр.
рибки аншоа - 5 бр.
зехтин - 200 мл.
лимонов сок - 1 с. л.
дижонска горчица - 1 с.л.
сос Уорчестър - 1/4 с.л.
скилидка чесън - 1 бр.
черен пипер
сол на вкус
Как се приготвя:
Приготвяме гъст бешамел. Охлаждаме.
В отделен съд задушаваме спанак с чесън и шалот. Подправяме със сол, пипер и индийско орехче.
Задушения спанак пасираме на блендер. Смесваме спаначената смес, бешамел, жълтъци и белтъци на сняг.
Разпределяме сместа в предварително намазани с масло и поръсени с фина галета формички до 2/3 от тях.
Печем до готовност и поднасяме с букет от листа и репички овкусени с цезар дресинг.
4 рецепти от Hell's Kitchen за по-вкусна пролет
Още от галерии
Хороскоп за деня
Най-четени
- 9 неща, които не знаем за мъжете и секса
- 11 признака, че притежавате изключително силна енергия
- Работи! Напитка, която поддържа корема плосък
- Да не общуваш с единственото си дете 20 години: тъжната история на Антъни Хопкинс
- Ядеш и отслабваш: 9 храни, които унищожават мазнините в тялото
- Бруталните думи на Джордж Карлин, които всеки трябва да прочете