-
1/3. 3 вкусни и интересни рецепти, с които да оползотворите останалите яйца от Великден
Салата със сьомга и домашен балсамов винегрет
Необходими продукти:
♦ Пушена сьомга
♦ Микс зелени салати
♦ 2 твърдо сварени яйца, нарязани на ситно
♦ 1 голям домат
♦ Козе сирене
♦ Крутони (по желание)За дресинга:
♦ 1/4 чаша балсамов оцет
♦ 1 ч.л. кафява захар
♦ 1 с.л. нарязан чесън
♦ Щипка сол и черен пипер
♦ 3/4 чаша зехтинНачин на приготвяне:
Пригответе дресинга, като смесите оцета в купа със захарта, чесъна, солта и черния пипер. Добавете зехтина и разбъркайте до пълното смесване на съставките, добавете сол на вкус. Пригответе салатата, като смесите всички съставки заедно, освен сьомгата, сиренето и крутоните. Нарежете сьомгата на парчета и поставете върху салатата. Поръсете отгоре с козе сирене и крутони. Добавете дресинга и се наслаждавайте!
3 вкусни и интересни рецепти, с които да оползотворите останалите яйца от Великден
Още от галерии
Хороскоп за деня






Най-четени
- 40 години по-късно: Как изглеждат днес Меги и Ралф от "Птиците умират сами"
- Реши този ТЕСТ и научи неподозирани истини за себе си
- Как да възстановим щитовидната жлеза и да активираме метаболизма си
- 5-те най-големи грешки на жените в леглото
- От соца: Любимите ни български десерти
- 10-те най-полезни храни на света (ще се изненадате кои)