-
3/3. 3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Отнасяйте се с времето в кухнята като със съставка към ястието: Най-добрия съвет, който Лаура е получила от своята баба, е да разпознава времето и да се отнася със същата почит към него, както и с всички съставки, които включва, когато приготвя храната си. Когато едно ястие се нуждае от два часа, за да бъде подобаващо сготвено, то вие не трябва да бързате и да се стараете да го приготвите на по-висока степен и за по-малко време. Когато искате да блеснете пред приятели, вложете сърцето си в храната - всяко прибързване, нервиране и недоглеждане може да развалят мига.
3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс