-
10/12. 12 храни, които ни правят по-умни
Рибено масло
Около половината от нашия 3-килограмов мозък включва липиди или мастни киселини. Рибеното масло, разбира се, е богато на всички видове мастни киселини. Омега-3 имат дълбок ефект върху структурата и функцията на нашия мозък. Те също така повишават нашето познание, увеличават паметта и имат ефект на анти-стареене.
12 храни, които ни правят по-умни
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Най-полезните въглехидратни храни за отслабване
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Най-полезните мазнини, от които отслабваме
- 4 признака, че в живота ви се е появил човек, свързан с вашата карма
- 14-те най-добри секс съвета на всички времена