-
3/11. 11 пробиотични храни, които са полезни за здравето на тялото и мозъка
Кисело зеле
Кисело зеле е една от най-старите традиционни храни и е популярна в много страни, особено в Европа. Освен пробиотичните си качества, киселото зеле е богат източник на фибри, както и на витамини С, В и К. То има високо съдържание на натрий, желязо и манган. Киселото зеле съдържа антиоксидантите лутеин и зеаксантин, които са важни за очното здраве.
11 пробиотични храни, които са полезни за здравето на тялото и мозъка
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс