-
9/10. 10 продукта за здраве и отлична форма
Прибавете към вашата количка: сьомга
Сьомгата е царицата на рибите. Освен, че е отличен източник на висококачествен протеин, сьомгата е и един от най-добрите хранителни източници на омега-3 мазнини. Едно скорошно проучване показва, че хората с астма показват подобрение само след три седмици диета богата на рибено масло.
Как да я ядем: Печена, на грил, задушена сьомга с билки… Времето за готвене се равнява на 10 минути за всеки сантиметър от парчето риба. Сьомга трябва да се лющи, когато е готова. Обработена или консервирана сьомгата е страхотно допълнение към салати, паста, супа, или върху пица. Прясната риба може да се държи един до два дни в хладилника, а може и да я замразите в камерата в плътно затворен контейнер за около 4-5 месеца.
10 продукта за здраве и отлична форма
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Ето какво се случва, когато ядем мед и канела всеки ден