-
3/7. 10 причини да започнете да ядете хляб с квас
По-малко консерванти
Хлябът с квас съдържа оцетна киселина, която естествено предотвратява развитието на мухъл. Той се запазва естествено, което означава, че не са необходими токсични консерванти, за да бъде дълготраен и няма да мухляса бързо.
Дава ни енергия
Направен от пшеница, хлябът с квас подхранва производството на добри бактерии в червата ви – подобно на инулина и олигозахаридите, намиращи се в лука, праза, бананите, чесъна, аспержите и т.н.
10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Магическата таблица на Далай Лама, която сбъдва желанията ни
- Как тялото ни сигнализира, че му липсва витамин Д
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно