-
1/7. 10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Повече „добра киселина“
Lactobacillus вид бактерия, открита в хляба с квас повече от другите видове хляб и води до по-високи нива на млечна киселина. Това е важно, защото означава, че има по-малко място за фитинова киселина, която може да бъде потенциално опасна. По-големите количества млечна киселина също водят до по-лесно храносмилане и достъп до повече минерали.
10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Магическата таблица на Далай Лама, която сбъдва желанията ни
- Как тялото ни сигнализира, че му липсва витамин Д
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно