Създадено за Chanteclair

Кулинарно Приключение: Готвене без стрес и безупречна чистота след Това!

Кулинарно Приключение: Готвене без стрес и безупречна чистота след Това!
Снимка: iStock/Getty images

Ето, че новият месец изгря като коледна звезда и решихме тематично да го посветим на нещо по-различно и по-практично. Така де, навсякъде ви говорят за подаръци, почивка, топлина...нашият екип обаче иска да ви бъде едно „рамо“ в друг вид магия – тя не е свързана толкова с частта на празниците, когато всичко е готово и ни остава само да се насладим на храната и шумоленето с подаръчна хартия, не! Ние ще се посветим на една друга приказка, където сме Пепеляшка, но в първия ѝ вариант – а именно, когато готвим и чистим едновременно.

Така, всяка Edna от вас има свое собствено виждане по тези теми, но всички сме на едно мнение - най-добре и да готвим, и да чистим без паника и без лоши последствия. Тоест ще перифразираме поговорката за сития вълк и цялото агне и ще ви запознаем с вълшебен помощник, който ще направи така, че и трапезата да е сервирана, и наоколо да е безупречно чисто.

Снимка: iStock/Getty images

Първата и съществена тайна е, че трябва всичко, което правите, да бъде с желание и удоволствие. Впускайте се в това начинание смело и без стрес! А знаете ли кое е най-хубавото? Че когато дойде ред за почистването, няма да припаднете от ужас само при вида им и да се опитате да изместите това действие възможно най-далеч във времето, защото ние си имаме нещо като фея-кръстница точно за тези моменти. Това е негово величество – обезмаслителят!

Chanteclair - героят в тази приказка, се ражда в началото на 1900 г. в Марсилия. Тогава майсторът на сапуни Огюст Рустан патентова формулата на световноизвестния марсилски сапун , който се отличава с неповторимия си аромат на чистота. Сега, повече от 100 година по-късно, Chanteclair е плод на традицията и иновацията. Обезмаслителят ежедневно удовлетворява нуждата ни около нас да бъде чисто. От едно парченце марсилски сапун до революционния Universal, Chanteclair превръща почистването в песен, не само за дамите, но и за господата.

Снимка: Chanteclair

Вече си идваме на думата - универсалният обезмаслител Chanteclair би могъл да почисти всичко, ама наистина всичко! Сега отново си визуализирайте онази изцапана фурна, която ви очаква, мазнините, остатъци от тесто, шоколад... няма нужда да изброяваме всяко едно кулинарно творение – да, универсалният обезмаслител Chanteclair може да почисти това, а и не само.

Снимка: iStock/Getty images

Сега да не си помислите, че става само за домакинството? Той е в полза и на господата, които често обичат да „ръчкат“ я колата, я велосипеда – след употребата на универсалния обезмаслител Chanteclair всичко ще заблести като ново. Дори и по дрехите ви да има кал или шоколад. Дори и ако сте пийнали червено винце, което да е имало близка среща с облеклото ви – този обезмаслител прави чудеса! Ароматите са четири: „Марсилия“ , лимон, лавандула и сода бикарбонат. Те са особено мощни и високоефективни за всякакви повърхности и всички видове замърсявания, като действат по три направления: обезмасляване, отстраняване на петна и цялостно почистване. Спусъкът позволява да почистите и най-труднодостъпните места, без да остане и една неизразходвана капка!  

А вие си мислехте, че едно грандиозно готвене може да ви спре? Давайте смело, цапайте и творете шедьоври за всички от сърце!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти