Всяка жена е гола и ще я видиш, когато те избере

жена тяло
Снимка: iStock

Всяка жена е гола. Просто ти не можеш да го видиш, защото не те е избрала. Мислиш си, че ти я избираш. Грешиш. Нейният избор е първи. Без него не се стига до твоя. Мислиш си, че ти определяш нещо. Грешиш. Тя определя всичко. Темпото, с което се влюбваш не е твое. Това е нейното темпо. Тя го е задала още преди първата ви среща. Няма никакво значение дали си чаровен или грозен, дебел или слаб, тези понятия също са променливи. Важно е какъв изглеждаш в очите ѝ. Там се ражда образът ти, който я вълнува. Няма друг образ. Този в огледалото не съществува. Образът е само в нейното съзнание. Красотата ти ще ѝ принадлежи, само ако тя реши.

Момент... Принадлежи ли казах? Грешка! Нищо в нея не би могло да ти принадлежи и това е най-хубавото! Това е нещото, което запалва пожарите в теб, всеки път когато я пожелаваш. Не спирай да я желаеш. Не спирай да я виждаш всеки ден различна, откривай нещо ново в нея, в усмивката, в извивките на тялото, в походката, в цялостното ѝ присъствие на този свят. Във всичките ѝ версии. Остави я да те превърне в свой избор и веднага ще я видиш гола. Ще я съблечеш още на вратата. Достатъчно бавно.

Но първо, както и преди съм ти казвал – помисли за душата ѝ. Разпали страстта във ума ѝ. Накрай я да иска още и още от твоите погледи, от начина, по който я целуваш, от всеки малък жест и повей на вниманието. Леглото ще почака. Още малко. Направи така, че тя сама да поиска да я заведеш до него. И да я положиш в центъра на страстта си. Без да бързаш за никъде. С отдаденост. С подход. Вечеря на свещи ти звучи като блудкава романтика? Помисли само за последствията от нея...

Жената е сложна система, в която няма нищо сложно. Не зная дали ще ме разбираш сега, но с времето ще се случи. Тогава, когато освен да я събличаш, се научиш и да я опознаваш. Да искаш да го правиш. Без причина. Без задни мисли. Просто така. За да я накараш да се засмее. Някога бях написал в едно свое кратко стихотворение, че любовта на жената минава през смеха ѝ. Стоя зад думите си. Разсмивай я. По много. Карай я да настръхва. Говори ѝ без думи. Сексът е лесната част. Гимнастиката за влюбени. Голотата е обикновено следствие. Нищо повече. Бъди причината за събличането. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти