
Катето Евро
Обикновено реването е напоено със захарен сироп, но аз ви представям един друг прочит на реването - това залято със сметана, мляко и сухо мляко.
Приготвяте си пандишпанено тесто.
5 яйца, 5 супени лъжици захар, 5 супени лъжици пресято брашно и половин пакетче бакпулвер. Печете на 180 градуса за около 20 минути.
Във форма, намазана с масло. Докато изтива, смесвате 300 мл прясно мляко, 5 супени лъжици сухо мляко и 30 мл животинска сметана и една ванилия.
Заливате блата с млечната смес и слагате в хладилник за 1-2 часа.
Успех!
Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.
Още рецепти от Катето Евро:
-
Рецептите на Катето Евро: ягодово тирамису
-
Рецептите на Катето Евро: Лесен кекс с маково семе
-
Рецептите на Катето Евро: Пиле по Кокалянски
-
Рецептите на Катето Евро: Пилешки гърди с три вида сирене и сметана
-
Рецептите на Катето Евро: Лесна торта
-
Рецептите на Катето Евро: разядка с риба тон и майонеза