Правилата на привличането 

жена мъж
Снимка: iStock

Привличане. Желание. Това са първите две думи, с които искам да започна тази статия. Не знам кое от двете идва първо и кое го следва. Не знам дали понякога не си разменят местата. Не знам кое е водещо. Не знам дали изобщо трябва да да ги описвам. Знам само, че привличането също си има правила. И за двата пола. Всъщност – струва ми се, че привличането е проявление на желанието. Обратното също не е грешно. В центъра стои страстта, която ни изпепелява. Като цигара, която пушиш и изгаря до филтър. Филтърът е нейният край. Любовта няма филтър.

9 ползи от правенето на секс всеки ден

Как започва всичко? От някой поглед. Или два. От премрежването на погледа ѝ. От увереността в неговия. От първото поръчано питие за негова сметка. От желанието за секс, което се чете в очите. От дрехите, които падат, докато все още са на мястото си. От начина, по който не се изпускате от обсега на зрението си. Бавни погледи. Многозначителни. Могат да означават всичко. Могат да шепнат в ухото ти. Могат да ти крещят в лицето. Могат да бъдат влюбени, до крайност обсебени от мисълта за теб. Могат да бъдат и погледи, плод на чист нагон.

5 "мързеливи", но супер възбуждащи секс пози

Би било банално да напиша правилата на привличането от мъжка гледна точка, тоест да го адресирам към мъжете, сякаш съм някакъв наставник. По-скоро бих подсказвал на жените няколко тънкости които съм забелязал във времето, че работят. Ето ги и тях. Ще бъда кратък.

Какво разкрива за мъжа поведението му след секс

1.  Първата и най-трудна точка - не се влюби в него моментално и безпаметно както си свикнала да се влюбваш винаги. Остави си пространство за въздух. Дай си възможност да наблюдаваш. 

2.  Наблюдавайки го се опитай да дръпнеш емоциите назад, наясно съм че пеперудите вече летят в стомаха ти, но това не е полезно за теб самата. Укроти пеперудите, поне за някакъв малък отрязък от време. Давай си почивки от женската си емоционалност. 

3.  Това не означава да охладнееш. Бъди лошо момиче, но знай мярката, не влизай прекалено надълбоко в тази роля, защото резето може и да щракне и да няма връщане назад. Бъди ти, но внимавай.

4.  За какво да внимаваш? За малките моменти, които показват наличието на големи качества или недостатъци. Остани безпристрастна. Не показвай веднага, когато нещо те жегне.

5.  Най-важната точка – остани в мига, забавлявай се с всяка секунда, пусни се по течението, Защото всеки ден е сам за себе си и ако някой те привлича, то няма смисъл да го прикриваш. Червените ти нокти трябва да се забият в гърба му. И тогава той ще разбере: в привличането няма правила.

Още от автора: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти