14 чанти, които трябва да имате сега, но може да носите винаги

чанти
Снимка: Balenciaga, Nina Ricci, Off-White

Биляна Божилова

Покупката на нова чанта винаги ми е действала презареждащо, вдъхновяващо и успокояващо. Нямам съмнения, че и на повечето от вас. А социалната изолация, в която се налага да живеем временно, е чудесна възможност да се развихрим в онлайн магазините и да си поръчаме страхотна нова чанта, актуален модел за сезона. Но преди да ползваме дебитните и кредитните си карти или наличния кеш в портмонетата, нека си сверим часовниците с топ тенденциите за пролет/лято 2020.

Основните въпроси, които определят топ позициите при чантите, са начинът на носене и формата. Чантите за колан са все така тренди и все по-впечатляващи. Към тях се присъединяват чантите с дръжка около китката, които придават небрежна елегантност. Клъчовете и огромните торби тип сак за през рамо също се включват към жестоката конкуренция.

Ретро чантите с големи златисти катарами в стила на парижката буржоазия от 50-те години на миналия век са сред най-актуалните модели за сезона. Чантите тип кофа (“bucket)” и миниатюрните чантички също участват в разпределението на лидерските места сред модните трендове.

Цветовете на дъгата и тъмните пастелни тонове са водещите нюанси при чантите за пролетта и лятото. Каре и винтидж цветя са доминантите сред принтовете.

Любимите летни сламени чанти вече са в разнообразни форми и модели, дори във вид на раници. Перата са предпочитан декоративен елемент.

Нетърпението да видите 14-те топ чанти за пролет/лято 2020 води към нашата галерия:

14 хита сред чантите за пролет/лято 2020

Прочетете още от Биляна Божилова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти