Звездните деца: Синът на Елизабет Хърли е божествено красив (СНИМКИ)

На 18 октомври звездното дуо Елизабет Хърли и нейният син Деймиън присъстваха на годишната благотворителна гала вечер Black Women Rising в Лондон. И двамата изглеждаха зашеметяващо на събитието, демонстрирайки силна връзка помежду си.

Елизабет Хърли, на 59 години, беше ослепителна в златно-бялата си дантелена рокля, която включваше прозрачни дантелени ръкави и пола с лъскави златни детайли. Тя завърши външния си вид с малък неутрален клъч, сребърно колие и висящи геометрични обеци. От друга страна, 22-годишният Деймиън, син на Елизабет Хърли и покойния бизнесмен Стив Бинг, избра елегантен черен костюм, състоящ се от черно сако без риза, съчетано с черни кожени панталони и колие с черен кръст.

елизабет даймиън хърли
Снимка: Getty Images

Деймиън често говори за близките отношения с майка си и те често споделят снимки в социалните медии, показващи моменти от ежедневието си заедно. В интервю за списание People през май двамата обсъдиха връзката си и споделиха шега за това какво обичат да правят заедно.

„Не водим разговори, които не се отнасят до работата, актьорството или правенето на филми“, каза Деймиън. „Имам собствен апартамент в Лондон, но предпочитам да живея в извънградската къща на майка ми и да прекарвам повече време с нея.“

Елизабет също така разкри своето „досадно майчинско правило“, когато става въпрос за съвместното им съжителство. „Никога не пускаме телевизора преди 18:00 часа. Това включваше и времето на пандемията. Винаги сме спазвали това правило. Работим и се занимаваме с различни неща през деня, но в 18:00 отиваме във всекидневната и пускаме телевизора“, обясни тя.

Вижте майка и син Хърли през годините в галерията ни!

Звездните деца: Синът на Елизабет Хърли

 

Прочетете още: 

Звездните деца: Синът на Елизабет Хърли е божествено красив (СНИМКИ)

Блясък и стил

Известни

Звездните деца: Синът на Елизабет Хърли е божествено красив (СНИМКИ)

На 18 октомври звездното дуо Елизабет Хърли и нейният син Деймиън присъстваха на годишната благот...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти