Звездна поява: Аштън Къчър и Мила Кунис показаха децата си (Снимки)

Децата на Мила Кунис и Аштън Къчър направиха една от много редките си публични появи на мач на WNBA през уикенда, за да подкрепят Кейтлин Кларк. Кейтлин Кларк и отборът й може и да са спечелили първия си мач в WNBA за сезона в петък вечер, но Мила Кунис и дъщерята на Аштън Къчър бяха тези, които откраднаха шоуто.

аштън къчър
Снимка: Getty Images

Известната двойка направи рядка семейна поява на мача на Fever срещу Los Angeles Sparks в Crypto.com Arena в Ел Ей, където 10-годишната им дъщеря Уайът бе видяна да плаче от щастие, след като се срещна с новобранката на WNBA.

Аштън Къчър Мила Кунис
Снимка: Getty Images

Във видеозапис, записан от фенове, циркулиращ в социалните медии, 40-годишната Кунис може да бъде видяна да се усмихва и да се кикоти с дъщеря си, докато тя бърше сълзите си от щастие. Всъщност цялото семейство, заедно с 8-годишния Димитри, изглеждат супер щастливи до Кларк. Четворката обгради 22-годишната изгряваща баскетболна звезда с лъчезарни усмивки, докато Уайът изглежда изпълнен с вълнение.

@indianafever @Caitlin Clark met up with Ashton Kutcher, Mila Kunis & the fam after our win in Los Angeles 🤝 #indiana #basketball #wnba #womensbasketball #indianafever #caitlinclark #win ♬ original sound - Indiana Fever


Кейтлин Кларк стана известна през трите си сезона в Университета на Айова. През април тя стана номер 1 в драфта на WNBA за 2024 г.
След мача Кларк избухна, че получава подкрепа от Къчър, който също посещава Университета в Айова, преди да продължи актьорската си кариера.

кейтлин кларк
Снимка: Getty Images

„Аштън е колега и много ме подкрепяше по време на кариерата ми в колежа“, каза тя по време на пресконференцията след мача.

„Той ме насърчаваше през цялата игра“, продължи тя. „Беше забавно да го гледам на корта.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти