Звезден трик: Как да имаме плътни устни като на Ан Хатауей без козметични процедури

Ан Хатауей е в TikTok само от месец, но вече предоставя съдържание от първа класа на феновете си, споделяйки видео, което разкри изненадващ трик за по-плътни устни.

41-годишната актриса от „Дяволът носи Прада“, която участва в новата кампания за красота на популярна козметична марка, носи черна роба с монограм $550 в клипа, докато седи на гримьорен стол и демонстрира как да увеличи обема на устните си без да ползва скъпи процедури и филъри. 

Хатауей споделя, че е погледнала към монитора, докато е снимала рекламната кампания и е забелязала как "горната й устна изглежда малко... увехнала".

Актрисата, казва, че е помолила стилиста си за едно просто нещо -  за фиба за коса.

„Взех я и някак си стимулирах устната си, за да се опитам да върна притока на кръв там, за да се опитам да получа малко циркулация, и всички ме погледнаха, сякаш имах три глави“, казва тя.

Звездата от „Клетниците“ обаче предупреди, че човек може да отиде твърде далеч, като добави: „Внимавайте защото можете да прекалите и да натиснете прекалено силно, а този трик трябва да се направи нежно.“ „Не се набождайте с иглата, защото ако сте стигнали до кръв, това значи, че сте отишли твърде далеч. Това все пак не е вампирски ТикТок!", иронизира Хатауей.

@annehathaway The more you know 🌠 #liptok ♬ Lips Are Movin - Meghan Trainor

Феновете ѝ не закъсняха с коментари под видеото, като изтъкват колко добре изглежда Ан, която е вече на 40, но изглежда на 25 години.

Заедно с "новите си устни", актрисата сподели и няколко зашеметяващи кадъра от скорощно ревю на бранд, чиито посланик е. В тях се вижда как Ан комбинира рокля на Gap за 158 долара с блестящи бижута за милиони долари .

Вижте страхотната Ан Хатауей, която сякаш никога няма да остарее в галерията ни!

Зашеметяваща на 40: Ан Хатауей

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол